Er du mellem 9 og 12 år og vild med at skrive historier? 

SVAR: Gå-til-forfatter i min forfatterskole og få ubegrænset, individuel feedback på din historie, mens du skriver.


Sådan foregår det: Du mailer lidt tekst til mig, jeg læser og giver feedback, du retter, skriver videre og mailer igen … og sådan bliver vi ved til historien er færdig.

Jeg hjælper dig med det du har brug for undervejs; at få ideer, at skrive gode dialoger, at lave en god slutning, at bygge historien op eller noget helt andet. Hvis du går i stå, holder jeg dig fast og giver dig ideer til at komme videre.

At skrive historier handler om at være god til finde på og bruge sin fantasi. Du skal ikke tænke på stavefejl og grammatik men bruge krudtet på den gode historie.

Mit navn er Steen Dorumlu. Jeg er lærer og forfatter og elsker at skrive historier. Hvis du har det på samme måde og er mellem 9 og 12 år, er min forfatterskole måske noget for dig? Jeg glæder mig til at blive din skrivementor.

Hvis du er vild med at skrive historier og gerne vil blive bedre, kan du blive elev i min forfatterskole. Jeg udvælger ikke efter hvor god du er til at skrive, alle kan lære noget, så det er “først til mølle”. Hvis der er plads, er pladsen din så længe du har lyst. Hvis du stopper eller holder pause, må du stille dig i kø igen.

Er min forfatterskole noget for dig?
Kig på siden sammen med dine forældre. På siden “Til de voksne” kan dine forældre læse om hvordan I tilmelder dig.

 Læs: "Til de voksne", tilmelding m.m. >

Hvis I bliver enige om at du skal gå-til-forfatter eller har spørgsmål eller kommentarer , sender I mig bare en mail.

Min adresse er: steen@dorumlu.dk

 

Med venlig hilsen Steen 


Sig JA TAK til min nyhedsmail og få besked når der er nye opslag på www.steendorumlu.dk

NYHEDSMAIL - JA TAK >