Steens Forfatterskole

Er du mellem 9 og 12 år og vild med at skrive historier?

I min forfatterskole kan du gå-til-forfatter. Jeg hjælper dig med præcis det du har brug for, at få ideer, at skrive gode dialoger, at bygge historien op, at skrive en gode slutninger eller noget helt andet. Hvis du går i stå, holder jeg dig fast og giver dig ideer til at komme videre.


Forfatterskolen er online. Du mailer lidt tekst til mig, jeg læser og giver tekst- eller video-feedback, du retter til, skriver videre og mailer igen … og sådan bliver vi ved til historien er færdig.

At skrive historier handler om at være god til finde på og bruge sin fantasi. Du skal ikke tænke på stavefejl og grammatik, brug krudtet på den gode historie.

Er min Steens forfatterskole noget for dig?
Kig på siden sammen med dine forældre. Hvis I bliver enige om at du skal gå-til-forfatter eller har spørgsmålsender I mig bare en sms eller mail (steen@dorumlu / 28870585).


FAKTA om Steens Forfatterskole til dig og dine voksne:

Alle kan være med. At gå-til-forfatter handler ikke om hvor god man allerede er til at skrive. Alle kan blive bedre til hvis lysten er der.

Max. 4 elever. Min intention med forfatterskolen er at kunne give hurtig, personlig og individuel feedback. Derfor vil jeg max. have 4 elever ad gangen.

Skriv på computer eller tablet. Feedback’en er online. Du skal være forberedte på at arbejde med din historie, skrive om og redigere. Derfor skal du bruge en computer/tablet. Det er meget mindre tungt at redigere en elektronisk tekst end en håndskrevet.

Mailkontakt. Enhver kontakt mellem mig og dig foregår via din voksnes mail. Det er dejligt hvis dine voksne følger med i mail-feedbacken og de må meget gerne blande sig.

Feedback. Der er ingen grænser for hvor tit du kan få feedback og jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Stop eller hold pause når du vil. At skrive er en alene-opgave, og motivationen kan komme og gå, specielt hos børn. Derfor er helt ok at være tilmeldt forfatterskolen et par måneder, holde pause eller holde op … og komme igen når interessen er tilbage.

Betaling. Det koster 120 kr. om måneden at gå-til-forfatter. Ingen binding.


Mit navn er Steen Dorumlu. Jeg er lærer og forfatter. Min største interesse er at skrive og læse børnebøger. I min forfatterskole giver jeg ubegrænset, individuel feedback på dine historier, et tilbud jeg selv ville have elsket at få da jeg var 10 år. Hvis du overvejer om min forfatterskole er noget for dig, kan du lade det komme an på en prøve. Jeg giver gerne gratis prøve-feedback inden du og dine voksne beslutter jer. Kh Steen


Sådan melder du dit barn til forfatterskole:

  • Send mig en mail og hør om der er ledige pladser.
  • Vælg Gå-til-forfatter-produktet i Steens Webshop.
  • Udfyld faktureringsadressebetalingsmådeog afgiv ordre.
  • Send mig en mail om at dit barn er tilmeldt. Husk at skrive barnets navn og alder og dit fornavn, efternavn og mailadresse.
  • … og så skal der skrives historier.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du altid skrive til mig på: steen@dorumlu.dk

Send mig en sms, hvis du vil ringes op. Mit nummer er 288 70 585

Med venlig hilsen … Steen