Er du mellem 9 og 12 år og vild med at skrive historier?

I min forfatterskole får du feedback på din historie, mens du skriver. Du sender lidt tekst til mig, jeg læser og giver feedback, du retter, skriver videre og sender igen, jeg læser og giver feedback … og sådan bliver vi ved til historien er færdig.

Jeg hjælper dig med det du har brug for undervejs; at få ideer, at skrive gode dialoger, at lave en god slutning, at bygge historien op eller noget helt andet. Hvis du går i stå, holder jeg dig fast og giver dig ideer til at komme videre.

At skrive historier handler om at være god til finde på og bruge sin fantasi. Når du skriver, skal du ikke tænke på stavefejl og grammatik men bruge krudtet på den gode historie.

Mandag og torsdag er faste feedbackdage, men du kan sende tekster til mig når du vil. Hvis jeg har tid, svarer jeg med det samme.

“foderbrættet” lægger jeg gratis UGLE-godbidder. Det kan være PLOT-modeller, skriveråd, inspiration og skriverøvelser. Klik her eller følg linket nederst på siden og se hvad der er på menuen.

Er min forfatterskole noget for dig?
Kig på hjemmesiden sammen med dine forældre og tilmeld dig her: Tilmelding

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er I altid velkomne til at skrive til mig. Min adresse er: steen@dorumlu.dk

Med kærlig hilsen Steen

 

 

 

Derfor hedder min forfatterskole ”Uglegylp”.

Alt hvad du ”spiser”, med øjne, ører, mund, næse og hænder bliver til indtryk, som du bruger, når du skriver historier. Som spor af  oplevelser, ligger de i hukommelsen og dukker op, når du har brug for dem.

Uglegylp er en bold af spor. Du kan se hvad uglen har ”spist”; museknogler, musekranier, pels, insektdele og andet. Der er masser af spor  i uglegylp. Ligesom du selv er fuld af oplevelses-spor som du har brug for når du skriver historier.

Derudover er uglen er en klog og hemmelighedsfuldt fugl. Den er god til at lytte og bruge sine øjne … og så er uglegylp bare et godt ord. Derfor hedder min forfatterskole ”Uglegylp”.

 

Velkommen til min forfatterskole.