DEBUT| Noget i Klemme | Børnekrimi | 9-12 år

BØRNEKRIMI. En svensk millionærsøn bliver kidnappet. Klemme bliver ved et tilfælde indblandet og tager sagen i egen hånd. Alt hvad du ser og oplever, er sjældent hele sandheden … heller ikke i Noget i Klemme!

Noget i Klemme er min første bog. Jeg skrev på den i mange år inden jeg vidste at alle de mange ord en dag skulle blive til en rigtig historie … en rigtig bog. 


Freya, 10 år siger:

Noget i Klemme er en spændende børnekrimi, der er uhyggelig, men samtidig handler om venskab. Det jeg godt kan lide ved denne bog er, at hovedpersonen er en dreng, men bogen ikke kun er for drenge, fordi Klemme er ven med en pige. Jeg plejer ikke at kunne lide krimier, men denne her var god. Jeg kan godt lide, at slutningen var så overraskende.

DOWNLOAD GRATIS LÆSEPRØVE


Noget i Klemme er bygget op ligesom et puslespil. Både læseren og Klemme får én brik ad gangen. Hver gang der bliver lagt en brik til puslespillet ændrer det på historien. Og ligesom Klemme og læseren tror at de ved hvordan det hele hænger sammen ændrer motivet sig … igen, og igen, og igen …

Du kan låne Noget i Klemme på biblioteket eller på eReolen. Du kan også bestille den hos boghandleren eller købe den i min webshop 120 kr. for p-bogen / 30 kr. for e-bogen.Her er links til anmeldelser osv. hvis du har lyst til at læse mere om Noget i Klemme.

Pressemeddelelse, april 2016 / KLIK
Bogbeskrivelse, “Noget i Klemme”, maj 2016 / KLIK
Lektørudtalelse, “Noget i Klemme”, juli 2016 / KLIK

Anmeldelser og omtaler:
Århus Onsdag, april 2016 / KLIK
Århus Stiftstidende, april 2016 / KLIK
FavrskovPosten, april 2016 / KLIK 
Christianshavneren, maj 2016 / KLIK
Bogummet.dk, juni 2016 / KLIK
Bogblogger.dk, juni 2016 / KLIK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *