MINE BØGER | DEBUT| Noget i Klemme | Børnekrimi | 9-12 år


BØRNEKRIMI.
En svensk millionærsøn bliver kidnappet. Klemme bliver ved et tilfælde indblandet og tager sagen i egen hånd. Alt hvad du ser og oplever, er sjældent hele sandheden … heller ikke i Noget i Klemme!

Noget i Klemme er min første bog. Jeg skrev på den i mange år inden jeg vidste at alle de mange ord en dag skulle blive til en rigtig historie … en rigtig bog. I starten hed Klemme slet ikke Klemme, men Henning. Alt hvad jeg skrev handlede om Henning og hans mor. Moren var meget pylret og passede alt for godt på lille Henning, der aldrig behøvede at gøre noget selv. Da jeg for 4 år siden havde skrevet over 1000 sider om Henning og pylre-mor, tænkte jeg at Henning var nødt til at gøre noget, at han var nød til at gøre oprør hvis han nogensinde skulle blive voksen og styre sit eget liv i den retning han drømte om. Og den historie fik jeg lyst til at skrive.

Henning kom til at hedde Klemme. Alle de mange ord om Henning og pylre-mor kom til at stå mellem linjerne i en børnekrimi om en kidnapning af en svensk millionærsøn.

 

Freya, 10 år siger:

Noget i Klemme er en spændende børnekrimi, der er uhyggelig, men samtidig handler om venskab. Det jeg godt kan lide ved denne bog er, at hovedpersonen er en dreng, men bogen ikke kun er for drenge, fordi Klemme er ven med en pige. Jeg plejer ikke at kunne lide krimier, men denne her var god. Jeg kan godt lide, at slutningen var så overraskende.

 

Noget i Klemme er bygget op ligesom et puslespil. Det er derfor der er brikker på forsiden. Læseren og Klemme får én brik ad gangen. Hver gang der bliver lagt en brik til ændrer det på historien fordi Klemme og læseren tror at de ved hvordan det hele hænger sammen … men motivet ændrer sig hele tiden.
Da jeg udgav bogen var det en kæmpe drøm der gik i opfyldelse. Jeg har altid drømt om at skrive bøger for børn … og har tænkt mig at blive ved. Jeg sørger for at skrive lidt hver dag, mindst 20 minutter. Nogle gange skriver jeg på computer, andre gange i hånden i en notesbog. Jeg kan godt lide at variere.
Hvis du har lyst til at læse “Noget i Klemme” kan den lånes på biblioteket eller på eReolen (e-bog). Du kan også købe den hos boghandleren eller bestille den i min webshop, her på siden. 120 kr. for p-bogen / 30 kr. for e-bogen
Tak for din interesse. Hvis du vil følge med i mit forfatterliv kan du sige JA TAK til min nyhedsmail i spalten til venstre.
Kh Steen
Her er links til anmeldelser osv. hvis du har lyst til at læse mere om Noget i Klemme.

Pressemeddelelse, april 2016 / KLIK
Bogbeskrivelse, “Noget i Klemme”, maj 2016 / KLIK
Lektørudtalelse, “Noget i Klemme”, juli 2016 / KLIK

Anmeldelser og omtaler:
Århus Onsdag, april 2016 / KLIK
Århus Stiftstidende, april 2016 / KLIK
FavrskovPosten, april 2016 / KLIK 
Christianshavneren, maj 2016 / KLIK
Bogummet.dk, juni 2016 / KLIK
Bogblogger.dk, juni 2016 / KLIK

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *