• Gå-til-forfatter, 1 måneds ubegrænset feedback. Læs mere ...

  Varenummer 003
  125,00 kr.
  På lager
  1
  Produkt detaljer

  UGLEGYLP er min onlineforfatterskole for børn fra 9-12 år.

  Hvis du er vild med at skrive historier og gerne vil blive bedre, er min forfatterskole noget for dig. Jeg hjælper dig, med det du har brug for undervejs; at få ideer, at skrive gode dialoger, at lave en god slutning, at bygge historien op eller noget helt andet. Hvis du går i stå, holder jeg dig fast og giver dig ideer til at komme videre.

  Der er ingen optagelsesprøver og du bliver ikke udvalgt efter hvor god du er til at skrive. Alle kan lære noget, så det er “først til mølle”. Hvis der er plads, er pladsen din så længe du har lyst.

  Det koster 125 kr. om måneden at gå-til-forfatter.
  Prisen dækker ubegrænset feedback i en måned, uden nogen binding.
  Første gang du tilmelder dig, sender jeg en lille velkomstgave.

  Til dine forældre:

  Om MAILKONTAKT mellem mig og dit barn. Jeg sender alle mails mellem mig og dit barn til din mail adresse. Hvis jeg har spørgsmål, som jeg synes er voksensnak, sender jeg særskildte mails til dig. Voksensnak kan være spørgsmål om betaling, generel interesse for dit barns motivation osv.

  At skrive er en alene-opgave, hvorfor motivationen og interessen kommer og går. Det er helt ok at være tilmeldt forfatterskolen et par måneder, holde pause eller holde op … og komme igen når interessen og motivationen er tilbage.At skrive er en alene-opgave, hvorfor motivationen og interessen kommer og går. Det er helt ok at være tilmeldt forfatterskolen et par måneder, holde pause eller holde op … og komme igen når interessen og motivationen er tilbage. Hvis du har betalt forud og dit barn ønsker at stoppe eller holde pause, får du pengene tilbage uden brok. Ingen betaling for noget du ikke får.

  Om FEEDBACK. Dit barn kan sende tekster til mig så tit han/hun vil. Hvis jeg har tid, svarer jeg med det samme, men for at kunne planlægge min tid, har jeg to faste feedbackdage, som er mandag og torsdag, med deadline søndag og onsdag aften.
  Skriv på computer eller tablet. Feedback'en er online. Eleven skal være forberedt på at arbejde med sin historie, skrive om og redigere. Derfor skal han/hun have adgang til en computer/tablet. Det er meget nemmere at redigere i en elektronisk tekst end en håndskrevet.
  Intentionen med min forfatterskole er, at den skal holdes lille, så feedback til og kontakt med skolens max. 4 elever forbliver individuel og personlig.

  Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, kan du skrive til mig på: ugelgylp@steendorumlu.dk

  Mvh. Steen Dorumlu

  Gem dette produkt til senere

Levering, returret og betaling >


Køb “Noget i Klemme” som ebog og få den leveret i din mailboks med det samme.

Klik her: https://steendorumlu.ebog.dk/


Sig JA TAK til min nyhedsmail og få besked når der er nye opslag på www.steendorumlu.dk

NYHEDSMAIL - JA TAK >