Til de voksne …

At skrive kræver selvdisciplin, interesse og motivation. Det er ikke som at gå til spejder eller fodbold hvor du er sammen med andre … at skrive er en alene-opgave, hvor motivationen og interessen kommer og går. Derfor er det helt ok at være tilmeldt forfatterskolen et par måneder, holde pause eller holde op … og komme igen når interessen og motivationen er tilbage.


📧 Om MAILKONTAKT. Alt kontakt mellem mig og dit barn foregår via din mail. 

🔍 Et godt VOKSENRÅD. Følg med i mail-feedback’en mellem mig og dit barn. Det er både motiverende og støttende for dit barn, når du viser interesse, for hvad han/hun skriver. Og du er altid velkommen til at blande dig i feedback-dialogen.

🔄 Om FEEDBACK. Elever i forfatterskolen kan sende tekster til mig så tit han/hun vil. Der er ingen grænse for hvor mange gange man kan få feedback.
Skriv på computer eller tablet. Feedback’en er online. Dit barn skal være forberedt på at arbejde med sin historie, skrive om og redigere. Derfor skal han/hun have adgang til en computer/tablet. Det er meget nemmere at redigere i en elektronisk tekst end en håndskrevet.
Intentionen med min forfatterskole er at feedback til og kontakt med dit barn forbliver individuel og personlig. Derfor er der max. 4 elever ad gangen i min forfatterskole. 

🛒 Om BETALING. Det koster 125 kr. om måneden at gå-til-forfatter.
Prisen dækker ubegrænset, personlig feedback i en måned, uden nogen binding. I kan holde pause eller stoppe, når I vil. 

Mit navn er Steen Dorumlu. Jeg er lærer og forfatter. Min største interesse er at skrive og læse børnebøger. I min forfatterskole giver jeg ubegrænset, individuel feedback på børnenes egne tekster, et tilbud jeg selv ville have elsket at få da jeg var 10 år. Hvis I overvejer om min forfatterskole er noget for jeres barn, kan I jo lade det komme an på en prøve. Jeg giver gerne en gratis prøve-feedback inden I beslutter jer. Kh Steen

✔  TILMELDING.

  • Send mig en mail og hør om der er ledige pladser. Min adresse er: steen@dorumlu.dk
  • Vælg Gå-til-forfatter-produktet i Steens Webshop eller følge linket nederst på denne side.
  • Udfyld faktureringsadresse, betalingsmåde og afgiv ordre.
  • … og så skal der skrives historier.

I forbindelse med tilmeldingen har jeg brug for følgende barn-/voksen-oplysninger:

  • Dit barns fornavn/alder
  • Dit fornavn/efternavn
  • Din mailadresse 
  • Adresse 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du altid skrive til mig på: steen@dorumlu.dk

Mvh. Steen

KLIK tilbage til UGLEGYLP >

Sig JA TAK til min nyhedsmail og få besked når der er nye opslag på www.steendorumlu.dk

NYHEDSMAIL - JA TAK >