At skrive og få online undervisning kræver selvdisciplin, interesse og motivation. Det er ikke som at gå til spejder eller fodbold, hvor samvær og relationer med kammerater bygges op og spiller en stor rolle. At skrive er en alene-opgave, hvorfor motivationen og interessen kommer og går. Det er helt ok at være tilmeldt forfatterskolen et par måneder, holde pause eller holde op … og komme igen når interessen og motivationen er tilbage.

Et godt VOKSENRÅD. Følg med i mail-feedback’en mellem mig og dit barn. Det er både motiverende og støttende for dit barn, når du viser interesse, for hvad han/hun skriver. Og du er altid velkommen til at blande dig i feedback-dialogen.

Om MAILKONTAKT mellem mig og dit barn. Jeg sender alle mails mellem mig og dit barn til din mail adresse. Hvis jeg har spørgsmål, som jeg synes er voksensnak, sender jeg særskildte mails til dig. Voksensnak kan være spørgsmål om betaling, generel interesse for dit barns motivation osv.

Om FEEDBACK. Elever i forfatterskolen kan sende tekster til mig så tit han/hun vil. Hvis jeg har tid, svarer jeg med det samme, men for at kunne planlægge min tid, har jeg to faste feedbackdage, som er mandag og torsdag … med deadline søndag og onsdag aften.
Skriv på computer eller tablet. Feedback’en er online. Eleven skal være forberedt på at arbejde med sin historie, skrive om og redigere. Derfor skal han/hun have adgang til en computer/tablet. Det er meget nemmere at redigere i en elektronisk tekst end en håndskrevet.
Intentionen med min forfatterskole er, at den skal holdes lille, så feedback til og kontakt med skolens max. 4 elever forbliver individuel og personlig.

Om BETALING. Det koster 125 kr. om måneden at gå-til-forfatter.
Prisen dækker  feedback i en måned, uden nogen binding. I kan holde pause eller stoppe, når I vil. Første gang I tilmelder jeres barn, sender jeg en lille velkomstgave.

TILMELDING.

  • Vælg Gå-til-forfatter-produktet i Steens Webshop.
  • Udfyld faktureringsadresse, betalingsmåde og afgiv ordre.
  • Herefter sender jeg en mail.

I forbindelse med tilmeldingen har jeg brug for følgende barn-/voksen-oplysninger:

  • Dit barns navn/alder
  • Dit fornavn/efternavn
  • Din mailadresse 
  • Postadresse (… så jeg kan sende en velkomstgave)

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du altid skrive til mig her: uglegylp@steendorumlu.dk

Mvh. Steen