Til de voksne …

At skrive kræver selvdisciplin, interesse og motivation. Det er ikke som at gå til spejder eller fodbold hvor samvær og relationer med kammerater bygges op og er en motiverende faktor i sig selv. At skrive er en alene-opgave, motivationen og interessen kommer og går. DERFOR er det helt ok at være tilmeldt forfatterskolen et par måneder, holde pause eller holde op … og komme igen når interessen og motivationen er tilbage.


📧 Om MAILKONTAKT mellem mig og dit barn. Jeg sender alle mails mellem mig og dit barn til din mail adresse. Hvis jeg har spørgsmål som jeg synes er voksensnak, sender jeg særskildte mails til dig. Voksensnak kan være spørgsmål om betaling, generel interesse for dit barns motivation osv.

🔍 Et godt VOKSENRÅD. Følg med i mail-feedback’en mellem mig og dit barn. Det er både motiverende og støttende for dit barn, når du viser interesse, for hvad han/hun skriver. Og du er altid velkommen til at blande dig i feedback-dialogen.

🔄 Om FEEDBACK. Elever i forfatterskolen kan sende tekster til mig så tit han/hun vil. Hvis jeg har tid, svarer jeg med det samme, men for at kunne planlægge min egen tid, har jeg to faste feedbackdage som er mandag og torsdag.
Skriv på computer eller tablet. Feedback’en er online. Eleven skal være forberedt på at arbejde med sin historie, skrive om o g redigere. Derfor skal han/hun have adgang til en computer/tablet. Det er meget nemmere at redigere i en elektronisk tekst end en håndskrevet.
Intentionen med min forfatterskole er, at den skal holdes lille, så feedback til og kontakt med skolens max. 4 elever forbliver individuel og personlig.

🛒 Om BETALING. Det koster 125 kr. om måneden at gå-til-forfatter.
Prisen dækker ubegrænset, personlig feedback i en måned, uden nogen binding. I kan holde pause eller stoppe, når I vil. Første gang I tilmelder jeres barn, sender jeg en lille velkomstgave.

Mit navn er Steen Dorumlu. Jeg er lærer og forfatter. Min største interesse er at skrive og læse børnebøger. I min forfatterskole “Uglegylp” giver jeg ubegrænset, individuel feedback på børnenes egne tekster, et tilbud jeg selv ville have elsket at få da jeg da jeg var 10 år. Hvis I overvejer om “Uglegylp” er noget for jeres barn, kan I jo lade det komme an på en prøve. Kh Steen

✔  TILMELDING.

  • Send mig en mail og hør om der er ledige pladser. Min adresse er: steen@dorumlu.dk
  • Vælg Gå-til-forfatter-produktet i Steens Webshop eller følge linket nederst på denne side.
  • Udfyld faktureringsadresse, betalingsmåde og afgiv ordre.
  • … og så skal der skrives historier.

I forbindelse med tilmeldingen har jeg brug for følgende barn-/voksen-oplysninger:

  • Dit barns fornavn/alder
  • Dit fornavn/efternavn
  • Din mailadresse 
  • Postadresse (… så jeg kan sende en velkomstgave)

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du altid skrive til mig her: steen@dorumlu.dk

Mvh. Steen

KLIK tilbage til UGLEGYLP >

Sig JA TAK til min nyhedsmail og få besked når der er nye opslag på www.steendorumlu.dk

NYHEDSMAIL - JA TAK >