WEBloggen | “Mit yndlingsmonster”| Skriv historien! Her er ideen!

INSPIRATION er ikke tyveri? Når jeg ser noget der skubber til min fantasi, plejer jeg at tage et foto af ”kilden” så jeg husker ideen. Under overskriften ”Skriv historien! Her er ideen!” får du indblik i nogle af de ting der inspirerer mig til nye historier. Hvis du kan bruge mine ideer er du velkommen at ”stjæle”. Hvis mit oplæg giver dig nye ideer, eller hvis du skriver historien, læser og kommenterer jeg meget gerne.

På en forlænget weekendtur til Istanbul (maj 2018) så jeg denne børne-T-shirt og fik en idè.

Hvis jeg skal skrive en børnebog med titlen,”Mit yndlingsmonster”, skal den handle om en dreng og hans sure far. En far der når man mindst venter det, farer op og skælder ud så man får lyst til at proppe fingrene i ørerne og liste i seng.

Den samme dreng har et monster boende under sengen.

Hver aften når drengen hoppeer i seng knurrer og hvæser monsteret over at blive vækket. Det varer heldigvis aldrig mere end få sekunder, før drengen igen kunne trække fingrene ud af ørerne og lægge sig til at sove. Monsteret har altid boet der, under sengen. Det er drengens yndlingsmonster.

Spørgsmål (der er værd at tænke over):

– Hvordan slutter sådan en historie?

– Hvis monsteret under sengen er drengens yndlingsmonster, må han have flere monstre? Hvordan ser de ud?

-Er der ikke nogen der kan hjælpe drengen af med den sure far?

God fornøjelse. Jeg håber at jeg med dette opslag har skubbet til din fantasi. Smid en kommentar i feltet herunder, så andre kan få glæde af dine ideer.

Sig JA TAK til min nyhedsmail og få besked når der er nye opslag på www.steendorumlu.dk

NYHEDSMAIL - JA TAK >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.