Er du mellem 9 og 12 år og vild med at skrive historier? 

SVAR: Gå-til-forfatter i “Uglegylp” og få ubegrænset, individuel feedback på din historie, mens du skriver.


Sådan foregår det: Du mailer lidt tekst til mig, jeg læser og giver feedback, du retter, skriver videre og mailer igen … og sådan bliver vi ved til historien er færdig.

Jeg hjælper dig med det du har brug for undervejs; at få ideer, at skrive gode dialoger, at lave en god slutning, at bygge historien op eller noget helt andet. Hvis du går i stå, holder jeg dig fast og giver dig ideer til at komme videre.

At skrive historier handler om at være god til finde på og bruge sin fantasi. Du skal ikke tænke på stavefejl og grammatik men bruge krudtet på den gode historie.

Mandag og torsdag er faste feedbackdage, men du kan maile til mig så tit du har lyst. Hvis jeg har tid, svarer jeg med det samme.

Mit navn er Steen Dorumlu. Jeg er lærer og forfatter og elsker at skrive historier. Hvis du har det på samme måde og er mellem 9 og 12 år, er “Uglegylp” måske noget for dig? Jeg glæder mig til at blive din forfatterlærer.

Hvis du er vild med at skrive historier og gerne vil blive bedre, kan du blive elev i min forfatterskole. Jeg udvælger ikke efter hvor god du er til at skrive, alle kan lære noget, så det er “først til mølle”. Hvis der er plads, er pladsen din så længe du har lyst. Hvis du stopper eller holder pause, må du stille dig i kø igen.

Er min forfatterskole noget for dig?
Kig på siden sammen med dine forældre. På siden “Til de voksne” kan dine forældre læser om kontakt, feedback, tilmelding og betaling:

 Læs: "Til de voksne", tilmelding m.m. >

Hvis I bliver enige om at du skal gå-til-forfatter eller har spørgsmål eller kommentarer , sender I mig bare en mail.

Min adresse er: steen@dorumlu.dk

Med venlig hilsen Steen 


Derfor hedder min forfatterskole ”Uglegylp”.

Alt hvad du ”spiser”, med øjne, ører, mund, næse og hænder bliver til indtryk, som du bruger, når du skriver historier. Som spor af oplevelser, ligger de i hukommelsen og dukker op, når du har brug for dem. Uglegylp er en bold af spor. Du kan se hvad uglen har ”spist”; museknogler, musekranier, pels, insektdele og andet. Der er masser af spor i uglegylp. Ligesom du selv er fuld af oplevelses-spor som du har brug for når du skriver historier. Derudover er uglen er en klog og hemmelighedsfuldt fugl. Den er god til at lytte og bruge sine øjne … og så er uglegylp bare sådan et godt ord. Derfor hedder min forfatterskole ”Uglegylp”.


Sig JA TAK til min nyhedsmail og få besked når der er nye opslag på www.steendorumlu.dk

NYHEDSMAIL - JA TAK >